AKTUALIZACJA 11.03.2020

UWAGA! Zmiana terminu tegorocznej edycji Targów NutraFood Poland

Szanowni Wystawcy, Drodzy Goście

w trosce o Państwa zdrowie i bezpieczeństwo , w związku z pogarszającą się sytuacją epidemiologiczną w kraju oraz rekomendacją Głównego Inspektora Sanitarnego (z dnia 8.03.2020 r.) i zakazem organizowania imprez masowych z udziałem publiczności wydanym przez Wojewodę Mazowieckiego (10.03.2020r.)., informujemy że podjęliśmy trudną decyzję o zmianie terminu tegorocznej edycji Targów.

Nasze wspólne bezpieczeństwo jest dla nas priorytetem. Sytuacja jest dynamiczna i może się zmieniać, ale obserwując sytuację w branży targowej, zdecydowaliśmy się podjąć tę decyzję z wyprzedzeniem również dlatego, aby dać Państwu czas i możliwość na odpowiednie zaplanowanie logistyki związanej z udziałem w targach i uniknięcie niepotrzebnych kosztów.

Po wielu konsultacjach i rozmowach z przedstawicielami branży postanowiliśmy przesunąć termin targów na czas, w którym zagrożenie zostanie zminimalizowane. Nowy termin został ustalony na drugą połowę czerwca – jesteśmy w trakcie ustalania najbardziej dogodnego terminu z obiektem wystawienniczym EXPO XXI, niezwłocznie po potwierdzeniu daty zostanie ona opublikowana.

Mamy nadzieję na Państwa zrozumienie i współpracę w tych trudnych dla nas wszystkich okolicznościach. Jesteśmy przekonani, że w obliczu aktualnej sytuacji i w aspekcie naszego wspólnego bezpieczeństwa, jest to słuszna decyzja.

Do zobaczenia podczas NutraFood Poland !